Meteen naar de inhoud

Experience the Supply Chain 7 oktober 2022

De regio Venlo-Venray kent een sterk samenwerkingsverband tussen logistieke bedrijven, overheden en onderwijsinstellingen.

Op 7 oktober organiseren zeven bedrijven uit de regio Venlo, samen met de kennisinstellingen Fontys, Gilde opleidingen en partner Meet the Youngsters een event voor MBO en HBO studenten in de logistieke sector.

Na 2 digitale edities vindt er dit jaar weer een fysiek event plaats bij het Supply Chain Development Centre in Venlo.

Tijdens het event krijgen de deelnemende studenten een netwerktraining, een inkijkje in de bedrijven via Virtual Reality, via een HR manager en middels serious gaming, waaronder ook een escape room. Tevens is er aan het einde een Meet&Greet tussen studenten en bedrijven.

Voor aanmelden of meer informatie neem contact op met Claudia Schattefor, c.schattefor@fontys.nl