Meteen naar de inhoud

Meet the Supply Chain 7 oktober wederom groot succes!!

Op vrijdag 7 oktober jl. vond op Fontys campus Venlo het event Meet the Supply Chain plaats. Deze keer was de dag gericht op laatstejaars studenten van het MBO en het HBO.

Het event is een samenwerking tussen de onderwijsinstellingen die in Venlo opleidingen aanbieden in het domein Logistiek en Supply Chain Management (Gilde, Fontys en UM), netwerkpartner Meet The Youngsters en het regionale bedrijfsleven (onderstaande bedrijven en Customs Support).

Doel van dit jaarlijks terugkerend event is studenten te verbinden met de regio Noord-Limburg.

De regio Venlo-Venray kent namelijk een sterk samenwerkingsverband tussen logistieke bedrijven, overheden en onderwijsinstellingen.

De scholieren en studenten werden geïnformeerd over de mogelijke studies die hier gevolgd kunnen worden en ze konden kennismaken met de werkgevers die in deze regio actief zijn.

Tijdens het event kregen de deelnemende scholieren en studenten een netwerktraining, een inkijkje in de bedrijven via Virtual Reality, via een HR-manager van een logistiek bedrijf en middels serious gaming, waaronder ook een escape room.

De drukbezochte middag werd afgesloten met een meet en greet met de aanwezige bedrijven: Seacon Logistics, DSV Road en DSV Solutions, LogicLeap, Vida XL, Ewals Cargo Care, Hutchison Ports Venlo en KLG Europe.