Meteen naar de inhoud

Succesvolle Experience the Supply Chain dag!

Afgelopen woensdag presenteerden logistieke partners uit de regio Venlo-Venray zich op een unieke manier op het evenement ‘Experience the Supply Chain’. Leerlingen en studenten van Maastricht University Campus Venlo en Fontys Venlo University of Applied Sciences werden in een interactieve sessie meegenomen in verschillende thema’s zoals de ontwikkelingen in de wereldwijde supply chain, duurzaamheid en innovatieve ontwikkelingen.

Aansluitend vond er in het SCDC – Supply Chain Development Centre – een meet & greet plaats waarbij studenten en geïnteresseerden in het werken in de logistiek kennis konden maken met de deelnemende bedrijven: LogicLea – Opleiding & advies, Seacon Logistics, Ewals Cargo Care, KLG Europe, Customs Support & VidaXL.

Er was grote belangstelling voor met name de meet & greet en daarom zeker voor herhaling vatbaar!